Faizah's FotoPage

By: Faizah Abu Bakar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Sunday, 25-Jan-2009 09:52 Email | Share | | Bookmark
Migrate

Dear family and friends, we have migrated to:

http://faizahabubakar.wordpress.com

Kitorang takkan upload gambar di sini lagi.


Saturday, 27-Dec-2008 18:31 Email | Share | | Bookmark
Main boling

Muzamir gelak besar sbb baling 1st masuk longkang..hehehe
 
Yeaaaaaa..strikeee!!
View all 19 photos...
26 Disember baru2 ni, Rashdan telah anjurkan pertanding boling, heheh actually bukanla pertandingan, tp saja suka2 buat aktiviti bersama2 musim winter yg gelap ni:) ramai yg dtg bersama2 family, dan all have had a great time:) muzamir yg tak penah main boling sblm ni pun kat Mesia, kejap je jd terer hihii..kami main sejam, dr kul 5 sampai 6 pm. kat sini bayaran ikut jam, bukan ikut game. so kalau makin ramai main, sorang bayar makin murah.. anak2 pun seronok jumpa kwn2, apatah lg suasana kat situ agak selesa utk derang duduk, dan ada playroom


Saturday, 27-Dec-2008 18:31 Email | Share | | Bookmark
Laksa Johor (mini gathering Malaysian students and family)

Laksa/spaghetti (tak retila nk buat gulung ikat mcm mak buat)
Kuah laksa
Ulam-ulaman dan sambal belacan
View all 22 photos...
Sebenarnya teringin sgt mkn laksa johor ni sejak raya aritu, tp tak terbuat2...kali ni mmg teringin sgt tak dpt ditahan2 (hehehe), email mak kat Mesia mintak resipi (padahal dh ada bwk tulis dlm buku, tp nk lg confident) mak bg resipi siap cara2 nak buat, thank you mak pastu ajak kwn2 sama, sbb nk buat sesi suaikenal puya and family dgn kwn2 students sini kebetulan lak birthday muzamir 18 disember aritu..heheheheh saja suka2, dan sgt sonok bila yani dtg bwk kek specially for muzamir, thanks Yani!!..hahahha muzamir malu2 sbb tak penah sambut birthday selama 29 tahun di bumi Allah ni heheheh..ala saja suka2 kan, yg sonok boleh berkumpul dgn kwn2 di sini, Puya pula datang dgn apple pie yg sgt sedap, sume org puji:) pasni kena berguru dgn Puya buat apple pie hehehhe.. Mimi pulak bwk wajik@pulut manis@pulut kucai (bak kata org perlis hehe).. dan kami ajak nagy dan family dia jugak, tp kebetulan wife nagy tak sihat, nagy dtg sorang je. yg kelakonya kitorang kan sume borak kecoh satu umah, nagy mesti beristighfar dlm hati tgk gelagat kitorang


Saturday, 27-Dec-2008 18:31 Email | Share | | Bookmark
Gambar daycare

Zahirah
Zahirah dan Sakinah
Zahirah, Sakinah, classmates and their 'teachers'..heheh
View all 4 photos...
Aduhh..lama betul tak update fp nih..agak sibuk sikit dgn kelas, assignment, anak2 tak sihat, kelam kabut heheh..tp alhamdulillah sekarang dah takla sibuk sgt sbb cuti krismas sini. sini majoriti ambil cuti krismas sampai new year, bih kurang 2 minggu. derang cuti start 22hb dec sampaila 5 januari..lama tu..hihi dan disebabkan zahirah dan sakinah kena pegi daycare lain selama 2 minggu tu (kalau memerlukan daycare), kitorang decided derang stay at umah je. sbbnya dhla environment baru, cikgu cikgi baru, nk biasakan susah sket tambahan si sakinah. pastu kejap je, 5 januari dh balik ke daycare asal. mengenangkan tu, kami pun cuti gakla 2 minggu..yehaaaa..tp susah ati gak yelah kat umah ni sukarnya nk study, tinggal lelama kang lupa diri apapun kami harap dpt cope dgn pelbagai situasi di sini..doakan kami di sini..
ni gambar2 derang yang diambil secara rasmi (hahha) di daycare. derang ada satu hari tu setiap tahun akan ada hari 'berposing'..hihi..boleh tangkap gambar sorang2 dan/atau gambar dgn kwn/siblings dan bersama rakan2 'sekelas'..hehehhe..tp of courselah berbayar, tapi takpelah asal derang suka ati.. tp sakinah tak suka gambarnya ditangkap jurufoto profesional agaknya, dia mcm takut hihi..jdnya muka dia muka tgh nangis ataupun baru pas nangis tp apa2 pun anak2 ku tetap comel hahahah (kena puji jugak anak2 ni kan )
p/s-sori gambar tak sharp sbb ambil gambar atas gambar..


Saturday, 29-Nov-2008 11:04 Email | Share | | Bookmark
Main snow part II

 
 
 
View all 12 photos...
Act gambo2 ni diambil pd hari yg sama dgn entry yg sblm ni, tp letak jugak sbb dh tangkap kan..heheh..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net